X

NIEUWS

 

December 2020

Handig voor de BOA: De Wpg en BpgBoa toegesneden op het werkveld van de Boa.

De Wpg en het Besluit BpgBoa bevatten veel tekst die niet altijd van toepassing is op de boa. Deze versies zijn zodanig bewerkt dat alleen de relevante informatie aanwezig is.
July 2020

Het zomernummer van het BRS TRS Magazine is vanaf nu te lezen

De zomereditie 2020 van het BRS TRS magazine is vanaf nu beschikbaar. In deze uitgave zijn onze gebruikers aan het woord en geven zij een inkijk in hun werkzaamheden en hun visie op toezicht en handhaving.

BRS Verstrekkingenwijzer Wpg voor boa's en BRS naslagwerk verstrekkingen beschikbaar

Het delen van informatie is voor de boa ter uitvoering van zijn taak van essentieel belang. Zowel de Wpg als het Bpgboa beschrijven op welke wijze en met welke instanties boa’s informatie kunnen en/of moeten delen. De BRS Verstrekkingenwijzer Wpg voor boa's en het Naslagwerk Verstrekken door boa’s op grond van de wet politiegegevens’ zijn bedoeld om hier meer duidelijkheid in te geven.
April 2020

ISO certificering 2020

NatuurNetwerk heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Na diverse audits is het vorig jaar verkregen ISO270001 certificaat weer met een jaar verlengd.
December 2019

Tweede certificaat Privacy Audit Proof voor NatuurNetwerk

Op 18 december heeft NatuurNetwerk opnieuw het Privacy Audit Proof keurmerk mogen ontvangen. Het verwerken van persoonsgegevens conform wet- en regelgeving heeft de hoogste prioriteit in onze organisatie. Met de prolongatie van dit certificaat is deze waarborg opnieuw zeker gesteld.
November 2019

Aanpassing NN Notifier

Toegang tot de systemen van NatuurNetwerk wordt verleend middels het Two Factor Authentication principe. Onze NN notificatie app is recent voorzien van een aantal vernieuwingen.
April 2019

ISO270001 Certificering NatuurNetwerk

Vanaf heden beschikt NatuurNetwerk over het ISO270001 certificaat. Deze internationale standaard voor informatiebeveiliging beschrijft procesmatig de wijze van beveiligen van informatie middels een vastgesteld kader van maatregelen, processen en procedures.
November 2018

NatuurNetwerk Privacy Audit Proof gecertificeerd

Per 13 november 2018 heeft Natuurnetwerk B.V. het certificaat 'Privacy Audit Proof' behaald voor de verwerking van persoonsgegevens
May 2018

BRS TRS Magazine, mei 2018

De nieuwste editie van ons digitale BRS TRS Magazine is vanaf vandaag beschikbaar. In deze uitgave kunt u alles lezen over de nieuwste ontwikkelingen en wet en regelgeving. Veel leesplezier. U kunt het magazine hier bekijken.
September 2017

Nieuwe methodiek inloggen met QR code

Gebruikers van onze systemen en inzage hebben in gegevens van derden of persoonsgegevens maken gebruik van onze beveiligde inlogfunctionaliteit doormiddel van een door ons verstrekte TAN code bij aanmelding in het systeem. Lees meer...
Page 1 of 2 FirstPrevious [1]2 Last